Klantenservice

Lederwaren met een Boodschap is een onderdeel van Sieraad met een Boodschap

Betalen en verzenden
Retourneren bij ontvangst in ondeugdelijke staat
Retourneren bij annuleren van aankoop
Garantie
Aansprakelijkheid
Contactgegevens

Betalen en verzenden

De op de website genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. U kunt betalen met iDEAL en Bancontact (voor België).

iDEAL: U kunt hier gebruik van maken wanneer u internetbankieren van ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of Bunq heeft.
Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig. Aan betalen met iDEAL zijn geen extra kosten verbonden.

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling, mits het materiaal voorradig is, na gemiddeld 5 werkdagen verzonden. Indien hier uitzonderingen op zijn wordt dit, vóór betaling, vermeld op de ‘checkout’ pagina. Lederwaren met een Boodschap verzendt via PostNL en hanteert voor brievenbuspost binnen Nederland een verzendtarief van € 2,95 (naar België € 4,95), voor brievenbuspakketpost een verzendtarief van € 4,95 (naar België  € 12,95) en voor pakketpost een verzendtarief van € 8,95  (naar België € 15,95). Een verzoek voor een spoedzending kunt u alleen via de email doen marieke@sieraadmeteenboodschap.nl

Retourneren bij ontvangst in ondeugdelijke staat

Wanneer een product bij u niet in goede staat is ontvangen kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en zal Lederwaren met een Boodschap de retourkosten vergoeden.

Retourneren bij annuleren van aankoop

Wanneer u een artikel bij Lederwaren met een Boodschap aanschaft heeft u na ontvangst van dit artikel veertien dagen de tijd om te besluiten de aankoop te annuleren.  Vanaf dat moment heeft u weer veertien dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Vervolgens betaald Lederwaren met een Boodschap binnen 14 dagen na het retour ontvangen van het artikel het aankoopbedrag terug.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor de koper. Lederwaren met een Boodschap kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de zending. Graag ook de retourzending goed verpakken om beschadiging te voorkomen.

Wanneer u de aankoop annuleert kunt u gebruik maken van onderstaand ‘formulier voor herroeping’ (modelformulier voor herroeping), of de brief ‘Ontbinding van een koop op afstand’. U kunt één van deze formulieren downloaden en ingevuld emailen naar marieke@sieraadmeteenboodschap.nl.  U kunt ook zelf een e-mail schrijven, waarin u aangeeft van de koop af te zien.

herroepingsformulier

brief ontbinding van een koop op afstand

Garantie

Voor alle artikelen gelden de wettelijke garantievoorwaarden. Dat wil zeggen dat een garantietermijn geldt van 6 maanden vanaf de datum van aankoop.  Garantie geldt niet voor beschadigingen veroorzaakt door verkeerd gebruik en onachtzaamheid, ongevallen, krassen, blootstelling aan extreme temperaturen, zuren, water en normale slijtage. Voor lederwaren adviseren wij u bovendien voorzichtig te zijn met het gebruik van parfums e.d.. De alcohol die in deze producten zit kan versnelde slijtage tot gevolg hebben.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade op lichamelijk of materieel / immaterieel vlak, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte sieraden.

Lederwaren met een Boodschap is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Lederwaren met een Boodschap is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby’s en kleine kinderen!

Als je tekstuele artikelen of afbeeldingen op onze site ziet die vallen onder het auteursrecht of copy-rechten op berusten, meld dit dan via de e-mail en wij zorgen, indien aangetoond, dat dit artikel direct wordt verwijderd van onze site.

Contactgegevens

Lederwaren met een Boodschap
Kometenstraat 85
1223 CH  Hilversum
tel: 06- 46 38 36 40
KvK nr: 65051009